Belediyenin Çöpleri Toplaması İçin Dilekçe Örneği

Belediyenin Çöpleri Toplaması İçin Dilekçe Örneği: Bağlı bulunduğumuz il veya ilçelerde, zaman zaman çöplerin zamanında toplanmadığına, etrafın çok kötü bir şekilde koktuğuna şahit oluruz. Bu gidişata bir dur demenin vakti olduğunu düşünür ve işi resmi şekilde yapmayı planlarız. Hepimizin bildiği gibi devletin dili yazıdır. Halletmek istediğimiz tüm işleri resmi ve kurallarına uygun bir şekilde yaptığımızda, olumlu neticeler alabiliriz.

Şayet sizin de mahallenizde veya sokağınızda çöpler zamanında toplanmıyorsa, bu durumu resmi bir şekilde belediye çalışanlarına bildirebilir ve problemin ortadan kaldırılmasını sağlayabilirsiniz. Bunun en güzel yolu da dilekçedir. Belediye çöp dilekçe örneğini de bu yüzden hizmetinize sunacağız.

Mahallemizdeki Çöplerin Zamanında Toplanması İçin Belediye Başkanlığına Dilekçe Örneği

Not: Burada yazılan il, ilçe, adres bilgileri sadece örnek temsil etmesi açısından yazılmıştır. Yazılanların gerçeklik payı yoktur.

Belediyenin Çöpleri Toplaması İçin Dilekçe Örneği

belediyenin copleri toplamasi icin dilekce ornegi
Belediyenin Çöpleri Toplaması İçin Dilekçe Örneği

BATMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA

İlinizin Papatya Mahallesi, Gül Sokağı’nda ikamet etmekteyim. Gözlemlediğimiz kadarıyla 23/03/2016 tarihinden beri mahallemizdeki çöpler toplanmamaktadır. Bu nedenle bütün mahalle kokmakta ve mahalle sakinleri bu kokudan ziyadesiyle rahatsız olmaktadır. Mahallemizdeki çöplerin toplanmasını istiyorum.

Bilgilerinize arz ederim.

Adres: Papatya Mah. Gül Sok. No:9           27/03/2016
Kat:2, Daire:5, Merkez/BATMAN               İMZA

İsim-SOYİSİM

 

Dilekçe yazarken dikkat edilmesi gereken bir kaç ince detay bulunmaktadır. Devletin dili kağıttır, belgedir.
Daha Detaylı örnekler verdiğimiz Dilekçe Örnekleri – Dilekçe Nasıl Yazılır? isimli yazımıza bu bağlantı üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.


-SON-

Yorum yapın